top of page

MEREL WILLEMIJN WIT

MEDIA

Always a good idea.

Merel-wit-content-specialist_creative_content_storyteller.jpg

WORK

Compleet-Duurzaam-campagne-concept_edited

Campagne concept Compleet Duurzaam

marketing-stemar-engingeering

Marketing Stemar Engineering

Campaign BA

Campaign Bedrijvenpark Agriport

694_edited

Campaign Thirty030

Flyer-KANS

Leger des Heils KANS partner

Red-een-kind

Campaign Red een Kind

PBCF

Campaign Cultuurfonds

REVIEWS

“Merel is een aanvulling voor ieder creatief bedrijf. Ze heeft een geweldige persoonlijkheid en werkethos. Ze is onderzoekend, creatief sterk, doorzetter en enthousiast. Ze is betrokken en heeft de drive om iets goeds neer te zetten. Verder is ze leuk en sociaal als mens” - stagebegeleider, directeur WWAV.

"Merel is een fantastische expert op het gebied van Social Media marketing en communicatie. Merel heeft mij geholpen mijn bedrijf Wodstylez Blueprint beter op de Social Media kaart te zetten door een strategisch plan te schrijven die ik samen met haar een maand lang intensief heb doorlopen. Gedurende deze maand kreeg ik continu feedback en scherpte ze mij aan door goede tips te geven. Na elke fase van het plan leverde Merel netjes een rapport op met cijfers en adviezen. Heel professioneel! Merel is oprecht een kanjer!" - Javier Wanga, Wodstylez 

"De social media van PlantB is professioneler en structureler dan voorheen. Zeer blij met de zelfstandigheid." - Maarten, PlantB.

"Merel heeft voor een feest, Double Single, dat ik heb georganiseerd posters, flyers en stickers ontworpen. Ik heb voorbeelden gestuurd met de stijl waarin ik het zou willen hebben en aan de hand daarvan is Merel aan de slag gegaan. Super blij met het eindresultaat!! De boodschap/uitstraling kwam perfect overeen met die van het feest!" - Maud, Double Single.

CONTACT

Merel-wit-content-specialist-creative-campaign-marketing-online_edited.jpg

Thanks for your enthusiasm! I'll get back with you soon.

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page